BRANDSKYDD 2021

Medverkande företag

Brandskydd 2021 Medverkande företag

Välkommen att besöka oss i utställningen under
Brandskydd 2021


Husbyggaren
Husbyggaren

Husbyggaren är en tidning ges ut SBR. SBR – Svenska Byggingenjörers Riksförbund – är en rikstäckande ideell yrkesorganisation för runt 2 700 medlemmar.

Plats: 0

Läs mer om Husbyggaren

GPBM Nordic
GPBM Nordic

Vi är en helhetsleverantör av energilösningar, brandsäkerhet och belysningsprodukter för installatörer inom larm, brand och fastighet. Hos oss är anpassning och hållbarhet alltid i fokus. För att garantera bästa möjliga prestanda arbetar vi enbart med produkter av högsta kvalitet och säkerhet. Både små och stora aktörer kan känna sig trygga med oss, vi erbjuder full support och vår lokala förankring möjliggör snabb och pålitlig leverans. Samtliga produkter i vårt sortiment är testade och godkända.

Plats: 1

Läs mer om GPBM Nordic

Bygg & teknik
Bygg & teknik

Bygg & teknik förmedlar utvecklingen inom byggbranschen till våra läsare – byggbranschens föreskrivare, byggherrarna, byggentreprenörerna och fastighetsägarna.
Bygg & teknik är tidningen för dig som är verksam inom byggbranschen med intresse för teknik och funktion. Vi har en mångårig kontakt med högskolor, branschorganisationer, tekniska konsultföretag med flera runt om i landet. I varje nummer av Bygg & teknik tar vi upp ett speciellt tema, där något dagsaktuellt ämnesområde speglas. Till dessa temanummer engageras de verkliga experterna inom respektive område.

Plats: 2

Läs mer om Bygg & teknik

Bimfire Tools
Bimfire Tools

Bimfire Software aims to reshape the path for the fire safety designer, by enabling co-creation within the design process and beyond. With a real, unbroken chain of real time information you'll be sure you have the correct level of compliance. Your first step towards digital fire protection is Bimfire Tools.

Plats: 3

Läs mer om Bimfire Tools

Flameguard
Flameguard

Flameguard Sverige är sedan 2010 distributör för några av Europas främsta tillverkare av produkter inom passivt och aktivt brandskydd. Vi har lång och gedigen erfarenhet av av förebyggande brandskyddsarbeten i samband med nybyggnationer och renoveringar och vi har valt att främst specialisera oss på kostnadseffektiva och högpresterande produkter för takfot och yttervägg.

Plats: 4

Läs mer om Flameguard

PM Fog & Brandteknik
PM Fog & Brandteknik

PM Fog & Brandteknik erbjuder professionell fogning för stora och små byggprojekt, fasadfogning & brandfogning. Med rätt material kunskap och erfarenhet bidrar vi med ökad trygghet och säkerhet. Tveka inte att kontakta oss för hjälp med projektering samt utförande. Inget projekt är för stort, inte heller för litet.

Sedan starten 2010 har vi PM Fog & Brandteknik servat våra kunder med tjänster inom passivt brandskydd och fogningsarbeten. Vi är mest verksamma i Västerås, Stockholm och Mälardalen, men vi utför även arbeten i andra delar av landet. Vi är tillsammans 30 personer i företaget som genom teamwork möter våra kunders behov för att i slutändan alltid ha två vinnare som resultat. Vi står alltid i startgroparna för nya spännande utmaningar.

Plats: 5

Läs mer om PM Fog & Brandteknik

FireSeal
FireSeal

FireSeal är ett svenskt företag som utvecklar och säljer system för brandtätning. Företaget grundades för drygt 40 år sedan för att utföra ett uppdrag från den svenska staten – att brandtäta de svenska kärnkraftverken. Med avstamp i denna pionjärinsats har FireSeal under åren utvecklat en framgångsrik verksamhet inom två sektorer: marin- och offshoresektorn i Asien och USA, samt byggsektorn i främst Sverige och Norge, där FireSeal är marknadsledande inom mjuka brandtätningslösningar.

FireSeal ingår i Bergman & Beving, en av norra Europas ledande nischleverantörer av hållbara och värdeskapande produkter och tjänster till industri- och byggsektorerna. Bergman & Beving äger bolag med ambitionen att ta en marknadsledande position inom utvalda nischer på sina huvudmarknader.

Plats: 6

Läs mer om FireSeal

Stöbich Scandinavia AB
Stöbich Scandinavia AB

Innovativa produkter, gediget tekniskt kunnande och marknadens bredaste sortiment – det är vad vi erbjuder våra kunder inom byggnadstekniskt brandsektionering.

Previs Brandskydd AB blir Stöbich Scandinavia AB: Previs Brandskydd AB har verkat på den Nordiska marknaden i mer än 30år. Under hela denna tid har den globala koncernen Stöbich GmbH varit en central del i både vår produktportfölj och som delägare. Under våren 2020 köpte Stöbich upp Previs Brandskydd AB i sin helhet och därav så byter vi nu också namn till Stöbich Scandinavia AB. Detta för att stärka vår närvaro på den Nordiska marknaden som den självklara partnern för alla typer av projekt.

Plats: 7

Läs mer om Stöbich Scandinavia AB

Protega
Protega

Några minuter. Det är allt som skiljer katastrofen från incidenten. Det är dessa minuter som är Protegas existensberättigande. Så är det något vi förstår är det vikten av tid, inte bara för bevarandet av mänskligt och ekonomiskt värde, utan även för skapandet av kvalitet. För kvalitet tar tid.

Sedan 1988 har vi tillverkat svenskt brandskydd i absolut världsklass från vår produktion i Trelleborg. Sakta och säkert utvecklades företaget från att sälja ett fåtal produkter, till att idag erbjuda ett komplett sortiment för produkter inom passivt brandskydd. Brandskyddsfärg för bärande stål- och träkonstruktioner och brandsäkra ytskikt, samt produkter för brandtätning för byggnadens alla delar. Vi har vuxit långsamt men säkert, utan att tumma på våra egna högt uppställda kvalitetsmål.

Vår drivkraft är att bevara stora värden, vilket gör vårt miljöarbete till en självklarhet för oss. Vi är inte bara bäst i klassen på produktsidan, utan även i vårt hållbarhetsarbete – i hela produktionsledet. Mycket forskning och arbete ligger bakom att våra produkter håller branschens högsta miljöbedömning. Vi tror att hållbarhet, långsiktighet och kvalitet alltid trumfar kortsiktiga vinster och låga priser. Och hittills verkar våra kunder hålla med oss. Vi växer och vår tillverkning av svenskt hållbart brandskydd ökar. För det är tillsammans med dem vi bygger en säker och hållbar värld. Det är tillsammans med dem vi bevarar det som är av värde – både mänskliga och ekonomiska.

Plats: 8

Läs mer om Protega

Hagab
Hagab

Hagab är ett starkt varumärke i ventilationsbranschen. Bland annat tack vare ett antal innovativa produkter som hindrar brandgaser att spridas i ventilationen. All utveckling och tillverkning sker vid anläggningen i Taberg söder om Jönköping. Företaget startade som legotillverkare i mitten av 1980-talet, men har offensivt satsat på egen produktutveckling i samarbete med relevanta partners – ventilationskonsulter, brandskyddsexperter, installatörer, arkitekter etc. Hagab ingår i Vättern Industrier AB.

Plats: 9

Läs mer om Hagab

Sewatek
Sewatek

Sewatek – specialist på brandtätning. Vår specialisering på säkerhetstekniska genomföringar samt vår egen tillverkning gör det möjligt att öka vårt specialkunnande samt att leverera varorna flexibelt och just när kunderna behöver dem på bygget. De flesta av våra produkter skräddarsys enligt de dimensioner som framgår av beställningen, och ändå är våra leveranstider mycket korta. Vi säljer fortfarande i huvudsak direkt fastän fler och fler återförsäljare har visat intresse för våra produkter.

Plats: 10

Läs mer om Sewatek

Marioff
Marioff

Marioff is a global leader and innovator of high pressure water mist fire protection technology. We design, develop, manufacture, install and maintain HI-FOG® solutions that enhance fire safety in buildings, industrial applications and at sea, all over the world. Marioff is a part of UTC Climate, Controls and Security.

Plats: 11

Läs mer om Marioff

Promat
Promat

Promat är världsledande tillverkare och utvecklare av lösningar för passivt brandskydd och är en aktiv del av det världsomspännande nätverket i Etex-koncernen. Etex totala omsättning uppgick 2018 till mer än 30 miljarder kronor. Koncernen finns representerad i 45 länder med 119 produktionsställen och sysselsätter mer än 16 000 professionella medarbetare – som alla engagerar sig för att göra den allt mer komplexa byggsektorn till ett bättre ställe att leva, arbeta och trivas. I Norden är Promat en del av Etex Nordic.

Promat anses internationellt vara synonymt med kvalitet. Deras beprövade, testade och dokumenterade system används idag i byggprojekt över hela världen, i marina projekt och i den strategiskt viktiga olje- och gasbranschen. Verksamheten är välkänd för att leverera samma höga kvalitet för brandskydd och för minimering av riskerna vid olika typer av tunnlar och andra underjordiska anläggningar.

Plats: 12

Läs mer om Promat

Isover
Isover

ISOVER är en del av den franska koncernen Saint-Gobain som designar, tillverkar och distribuerar byggmaterial för framtidens hem. Lösningar som gör livet bekvämare, mer ekonomiskt och miljömässigt hållbart. Som marknadsledare inom våra produktionsområden tar vi ansvar för att möta de globala utmaningarna inom energi, tillväxt och miljö. Med innovativa konstruktioner uppfyller vi framtidens behov redan idag och utvecklar ständigt nya lösningar; intelligent isolering, självrengörande fönster samt glas som utnyttjar solenergi är några exempel.

Plats: 13

Läs mer om Isover

Akzo Nobel
Akzo Nobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe.

Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. The sale of our Specialty Chemicals business is expected to be completed by the end of 2018.

Plats: 14

Läs mer om Akzo Nobel

Eld & Vatten
Eld & Vatten

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd. Våra produkter byggs in i byggnader för att förhindra att bränder uppstår eller förvärras samtidigt som de skall synas så lite som möjligt. Exempel på detta är brandsäkra ventiler för fasad, takfot och väggar samt flam- och brandskyddsfärger för trä och stål mm. Vår ambition är att ha de bästa produkterna inom dessa områden. Vi har genom åren hjälpt både små och stora företag att brandtrygga sina byggnader.

Eld & Vatten har gedigen kunskap och erfarenhet inom brandskydd och hjälper er gärna.

Plats: 15

Läs mer om Eld & Vatten

Polyseam
Polyseam

Polyseam är en global tillverkare av byggmaterial som tillhandahåller varor och tjänster av högsta kvalité till 41 länder runt om i världen. Vi är specialiserade på tätningsmedel, limmer, spackel samt produkter för passivt brandskydd, för i princip alla ytor och applikationer.

Under våra 24 år som producent har vi noga utvecklat marknadens bästa formuleringar och kvalité för våra varumärken. Vårt fortlöpande arbete för att ligga i framkant inom forskning och utveckling är något både vi och våra kunder sätter stort värde på. Vi anpassar oss kontinuerligt efter högt ställda industriella, miljömässiga och ekonomiska krav genom att utveckla innovativa lösningar för byggindustrin. Allt för att leverera en oöverträffad effektivitet och lönsamhet.

Plats: 16

Läs mer om Polyseam

Ultra Fog
Ultra Fog

Ultra Fog AB is a company working with water fog sprinkler systems. Our headquarters is located in Kungsbacka, Sweden. Most of the work at the company is carried out at this facility, construction, development and manufacturing to mention some. Ultra Fog AB works to provide an effective and safe system for fire fighting and to offer all customers a professional treatment.

Plats: 17

Läs mer om Ultra Fog

Dafo
Dafo

Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av Nordens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Dafo är ett svenskägt familjeföretag med den huvudsakliga verksamheten i Norden. Vi har marknaden bredaste sortiment av lösningar, produkter och tjänster för allt inom brandskydd. Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda spetskompetens för dig som kund, oavsett vad du behöver hjälp med. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 100 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk.

I Dafo-koncernen ingår Dafo Brand AB, Dafo Vehicle Fire Protection AB, Dafo US Ltd. I koncernen ingår även systerbolaget Dafo Fomtec som arbetar med skumtillverkning och distribution samt Dafo Security som arbetar med säkerhetslösningar.

Plats: 18

Läs mer om Dafo

Vindico Security
Vindico Security

Vindico Security AB bildades 2005 och har sedan starten varit verksamt inom området kameraövervakning, bland annat under firmanamnet AB Gothia Kameraövervakning. 2016 förvärvade dåvarande Vindico Group bolaget och sedan 2021 är Vindico Security ett av tre rörelsedrivande bolag i Sustainionkoncernen. I januari 2020 bytte bolaget namn från Vindico Technology AB.

Plats: 19

Läs mer om Vindico Security

Svebab
Svebab

Svebab – Svenska Brandslangsfabriken AB – är Nordens enda producent av rundvävd, flatrullad och formstabil vävslang. Vi finns i Skene, ca 3.5 mil söder om Borås. Vi är kända för vår brandslang över stora delar av världen, inte minst på grund av den kvalitet vi levererar. Med hjälp av vår erfarenhet och den kompetens vi samlat på oss under många år har vi kunnat utveckla våra slangar så att de idag håller absoluta högsta klass. Detta är också grunden till att vi lyckats utveckla slangarna vidare, så att de nu också klarar kraven inom många andra områden. Vi kompletterar också vårt sortiment med produkter från andra tillverkare och ställer då lika höga krav på våra underleverantörer som på oss själva vad gäller kvaliteten och snabb service. Vi väljer våra underleverantörer med största omsorg.

Svebab är idag en helt unik och komplett leverantör där säkerhet, miljö, kvalitet och snabb service är av högsta prioritet.

Plats: 20

Läs mer om Svebab


Anmäl dig till Brandskydd 2021 nu!

Anmälan

Brandskydd 2021

ANMÄLAN

Anmäl dig till Brandskydd 2021 nu!

Läs mer

FÖRELÄSARE

Brandskydd 2021 har ett brett utbud av föreläsare från många olika branscher

Läs mer

PROGRAM

Brandskydd 2021 är fullspäckat med intressanta föreläsningar. Vad händer och när?

Läs mer

MEDVERKANDE FÖRETAG

Välkommen att besöka oss i utställningen på Brandskydd 2021

img/bs2021/slidelogos/byggteknik.png
img/bs2021/slidelogos/fireseal.png
img/bs2021/slidelogos/akzo.png
img/bs2021/slidelogos/gpbm.png
img/bs2021/slidelogos/protega.png
img/bs2021/slidelogos/isover.png
img/bs2021/slidelogos/marioff.png
img/bs2021/slidelogos/svebab.png
img/bs2021/slidelogos/bimfire.png
img/bs2021/slidelogos/vindico.png
img/bs2021/slidelogos/polyseam.png
img/bs2021/slidelogos/flameguard.png
img/bs2021/slidelogos/pm.png
img/bs2021/slidelogos/hagab.png
img/bs2021/slidelogos/husbyggaren.png
img/bs2021/slidelogos/dafo.png
img/bs2021/slidelogos/ultrafog.png
img/bs2021/slidelogos/sewatek_250.png
img/bs2021/slidelogos/eldvatten_250.png
img/bs2021/slidelogos/stobich.png
img/bs2021/slidelogos/promat.png

FÖRELÄSARE

David Barber

ARUP

David Barber arbetar på ARUP och är baserad i Brisbane, Australien. David kommer via länk medverka p...

Läs mer om våra föreläsare här

Konferensquizet

Konferensquizet

Konferensquiz

Leta upp och svara på 20 frågor i utställningsmontrarna. Alla som deltager och svarar rätt är med i utlottningen av fina priser. 1:a pris är en Apple Watch!